Referanser

Vi er stolte av våre kunder

 

Badinteriør

Etter og hatt hjemmesider eller websider på internett igjennom 14 år, var det for hvert år et stort problem å kunne velge de riktige søkemotorer eller riktige nettkataloger å legge våre web-sider i. En ville jo hele tiden være best mulig synlig for potensielle kunder uten at dette skulle ødelegge markedsføringsbudsjettet helt.  Alle disse aktørene var ifølge dem, de aller beste på marked og synligheten ville bli ivaretatt på den aller beste måte.

Etter mange gode diskusjoner med Per Kristian Berg, som da var ansatt i et av disse firmaene, fikk vi et svært godt inntrykk på at dette var en person som kunne gi oss god rådgivning og forklaring på hva dette markedet hadde å tilby og på hva en måtte vektlegge for å få optimal respons tilbake fra det norske markedet på nettet.

GB Rådgivning, som da ble startet på basis av denne problematikken, har helt siden starten gitt oss god hjelp og støtte om hvilke aktører innfor dette marked det er vert å satse på. Dette har lettet vårt arbeid betraktelig, da små firma som oss, ikke kan sitte inne med spesial-ekspertise vedrørende dette feltet.

Vi gir derfor våre beste anbefalinger til dette firmaet angående profesjonell hjelp og valg av riktige søkemotorer og nettkataloger for ditt firma.

Se vår hjemmeside her: www.badinteriør.no

Bjørn Flate
-dagl. leder-

 

 

Nøsen & CO

Selv om vi forholdt oss til seriøse nettkataloger, så følte vi etter hvert at vi mistet kontrollen over kostnadene med disse oppføringene. Med GB Rådgivnings hjelp har vi nå fått satt dette skikkelig i system, og det har spart oss for vesentlige kostnader.

Med vennlig hilsen
NØSEN & CO. AS – http://www.noesen.no
Per Nøsen

 

Glass og Ramme

Glass & Ramme har brukt GB Rådgivning fra januar 2011. Som de fleste andre har vi hatt en stor pågang av firma som tilbyr internettløsninger og oppføring i all verdens kataloger. Alle har de beste løsningene, og kataloger der vi må stå oppført for at kundene skal finne oss. Vi har helt klart gjennom årene gått inn på løsninger som har vært helt bortkastede penger. GB Rådgivning har stor kompetanse på området, og vet hvor det er fornuftig å ligge.

Vi har allerede spart betydelige beløp på samarbeidet med GBR. Vi sparer også masse tid, ved at alle slike henvendelser videresendes til GBR. Vi slipper med andre ord alt maset, samtidig som vi sparer både tid og penger.

Glass & Ramme AS er svært fornøyd med samarbeidet, og regner med at dette blir utvidet i fremtiden!

GLASS & RAMME AS – http://www.glassogramme.no
Tor

 

Gjelsten Transport

GB Rådgivning har spart oss for mange kroner. Vi får veldig mange henvendelser fra nettkataloger osv. som forteller at dette produktet må vi kjøpe. Det er så deilig å be disse superselgerne, som høres ut til å kunne selge sand i Sahara, ta kontakt med GB Rådgivning.

Når GB Rådgivning har sortert ut aktuelle kandidater, blir vi kontaktet pr mail. Dette har ført til at jeg får en mer effektiv hverdag. Oversikt over trafikk kilder er etter mitt syn, helt genialt. Ypperlig redskap for valg av videre markedsføringstiltak.

mvh
Odd Harald Gjelsten
Daglig leder
Gjelsten Transport AS – www.gjelstentransport.no